Hva kan vi hjelpe med?

Oppsett PCKasse MultiLokasjon

You are here:
< Alle overskrifter

MultiLokasjon med PCK er perfekt til deg som har en nettbutikk, men flere varelager på flere lokasjoner. I denne første versjon kreves det da en «Master» PCK. Den vil håndtere alt av vareinformasjon og ordre. De andre lokasjoner vil kun sende inn varesaldo, for at SUM i nettbutikken skal være korrekt av alle lokasjoner.

Da ordre kun kommer ned i «Master» PCK må du da hente inn varelager fra tilgjengelige lokasjoner gjennom PCKLink.

Her er hvordan du setter det opp:

1. Kontakt din PCK Forhandler å sørg for at det er lagt opp for PCKLink
  2. Sett opp Syncit Konto. Funker kun på «Proff» og «Partner»
  3. Følge stegene for å sette opp «Master».
  4. Trykk «Sync»
  5. Tykk «Edit Sync»
  6. Steget det er nå kommet en knapp under Steg 3. «Add new location»

7. Fyll så inn ny SOAP URL i PCK.

Send nå opp alle varer på nytt 🙂 Voila, summen blir nå lagt sammen fra alle lokasjoner.

Ikke nøl med å bruk vår enestående support.

Table of Contents