PCKasse woocommerce integrasjon

Prøv bindingsfrittHvordan funker det

Syncit er din foretrukne integrasjonsleverandør for effektiv arbeidsflyt mellom din PCKasse og din nettbutikk. Syncit leverer fremtidens integrasjonsteknologier, til en svært rimelig penge. Slik tilgjengeliggjør vi viktige konkurransefortrinn for din bedrift. Synkroniseringen vår er driftssikker og stabil, slik at du som bedriftsleder kan fokusere på andre ting.

PCKasse overføringer i Syncit

+100 000

Produkter

+15 000

ordre

Hva overføres fra PCKasse

N

Varenavn

N

Varenummer

N

Lang beskrivelse

N

Kort beskrivelse

N

Leveringstid

N

Varegrupper / Kategorier

N

Kunder i PCKasse

N

Variable produkter

N

Enkelt produkter

N

Parkerte ordre

N

Webordre

N

Bestillingsvare

N

Skjult ved tomt på lager

N

PCKasse MultiLokasjon

N

Vekt, høyde & bredde

N

Merke

N

Lagerstatus

N

Eksterne linker

N

Bilder

N

Bilder på variasjoner

N

Og mye mer...

Måten Syncit er bygd opp på kan vi åpne opp for andre overføringer fra PCKasse til en drøss av andre integrasjoner lynraskt. Savner du noe? Ta kontakt med oss i dag.

PCKasse MultiLokasjon

Mange driver i dag flere butikker eller har lager på flere lokasjoner.          Med Syncit har du mulighet til å samle varesaldo fra flere lokasjoner, før disse sender over til nettbutikk. Dette er en kraftfull og etterspurt funksjon som åpner opp en drøss av muligheter.

PCKasse Syncit Filter

Vi vet hvordan det er å jobbe med nettbutikk og integrasjoner. Det å kunne fra nytte av alle systemer er viktig for oss og deg. Derfor har vi PCKasse Filter for WooCommerce i Syncit. 

Med PCKasse Filter for WooCommerce kan du nå bestemme hva du skal jobbe med hvor. Kanskje du ønsker å håndterer bilder, kategori, pris i WooCommerce? Da er helt klart Syncit en god løsning for deg. 

PCKasse med WooCommerce Booking

Syncit lar deg med kun et klikke bestemmer om det er en varegruppe fra PCKasse du ønsker å benytte sammen med WooCommerce Booking Plugin. Varene kommer sømløst over til WooCommerce fra PCKasse, og du kan nå enkelt sette dette til et Booking produkt i WooCommerce. 

Alle bestillinger på disse produktene kommer automatisk over til PCK webordre som alle andre ordre. Du kan selv velge om du ønsker disse inn som Aktive Webordre, eller Parkerte Ordre. 

 

Ryddig hosting

Det å ha en ryddig server, hjelper deg med å ha en rask server. En rask server gir en rask nettbutikk. Det digger dine kunder. Derfor er det viktig for oss og våre kunder at vi har rutiner på våre løsninger som gjør det enklere å holde det ryddig. Derfor sletter Syncit unødvendig bilder, filer og data i databasen. Varer du ikke lengre skal holde synlig på nettbutikken, vil heller ikke beholde noe av denne data. Selv bildene slettes. Dette er en funksjon vi er utrolig stolte av, og gjør at våre kunder bruker mindre diskplass på sitt webhotell / server.

Noen av de som bruker Syncit for å forenkle arbeidsflyten

Siste nytt fra PCKBloggen

Hvorfor bruke PCKasse som kassesystem?

Hvorfor bruke PCKasse som kassesystem?

PCKasse er et brukervennlig og kostnadseffektivt kassesystem som gir deg muligheten til å administrere og spore salg og betalinger på en enkel og sikker måte. Det gir deg også muligheten til å følge med på kundeadferd og analysere salgsdata for å forbedre...

les mer
Overføring av kunder fra PCKasse til WooCommerce

Overføring av kunder fra PCKasse til WooCommerce

Ny funksjon i Syncit er endelig på plass! I disse tider raser det ut nye funksjoner fra systemet vårt 🙂 Hvorfor? De som bruker Syncit aktivt i dag er utrolig flinke til å dele funksjoner de ønsker, som da skal forenkle arbeidet og ikke minst skape ny muligheter. Så i...

les mer
PCKasse på flere lokasjoner (PCK MultiLokasjon)

PCKasse på flere lokasjoner (PCK MultiLokasjon)

Endelig er funksjon her som flere har ventet på. PCK MultiLokasjon gir deg som driver en nettbutikk, og har flere lokasjoner for lager eller flere butikker, muligheten til å vise en samlet varesaldo i nettbutikken. Blir du tom et sted, dekker kanskje et annet sted...

les mer
Ryddig server = Rask server (PCKasse WooCommerce)

Ryddig server = Rask server (PCKasse WooCommerce)

Endelig er det fredag, og vi i Syncit / Digipos har hatt en spennende uke, men masse spennende på gang! PCK MultiLokasjon og PCK Variasjonspris. Men mellom slagene kommer det også noen mindre funksjoner, som vi mener har stor betydning i det større bilde. Raske...

les mer

Enkle priser

Uten skjulte kostnader eller binding

Oppsett: 2 990,- 

 

Standard

399,- / mnd

R

1 Integrasjon

R

Sync Produkter

R

Sync Ordre

R

Sync Lager

R

Ubegrenset Sync

R

Support epost & chat

 

Multilokasjon

599,- / mnd

R

NYHET: MultiLokasjon PCK

R

Inntil 3 lokasjoner (150,- pr lokasjon uover dette)

R

Sync Produkter

R

Sync Ordre

R

Sync Lager

R

Ubegrenset Sync

R

Support epost & chat

u

Ingen bindingstid

Ingen liten skrift eller bidningstid. 

Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor! Syncit har de mest avanserte systemene, til å sørge for at uvedkommende, forblir utenfor dine plattformer.  

Spar tid og penger