Personvern

Personvern­erklæring

I denne personvernerklæringen skal vi forklare hvorfor vi samler inn informasjon om deg og hvordan vi bruker denne informasjonen, samt hvordan vi tar hensyn til din sikkerhet og ditt personvern.

Deploi eies og driftes av Digipos AS, 922844879, Frolandsveien 6, 4847 Arendal

1. Hva er personvern og hva sier regelverket

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, adresse, telefonnummer, IP-adresser eller lignende. Du har selv rett til å bestemme over disse opplysningene.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og deling med tredjepart er underlagt egne regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Digipos AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med loven.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

2. Person­opplysninger

For å gjennomføre et kjøp av tjenester på Digipos trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-post. Noe som er nødvendig for å kunne levere tjenesten til deg, samt holde deg oppdatert på tjenestens status samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine tjenester i ettertid.

Vi er også pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garantihåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn.

2.2 Arkivering av person­opplysninger

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Deploi sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

2.3 Sikring av person­opplysninger

Digipos har gode rutiner og tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i henhold til kravene i lovgivningen. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting.

3. Cookies/­Informasjons­kapsler

Se egen seksjon for cookies på denne siden.

4. Betalings­løsninger

All informasjon knyttet til betaling av varer på Digipos håndteres av Bambora, vi har nødvendige avtaler med Bambora for håntering av data, i tillegg tilbyr de deg som bruker lovmessige rettigheter i forbindelse med håntering av dine opplysninger. Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi historikk som inneholder IP-adressen vi mottar ordre fra, samt navn, adresse, e-post og mobiltelefonnummer.

5. Særlig om markeds­føring i e-post og SMSasjon

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi bruke din epostadresse til å sende deg nyhetsbrev, og kan også bli brukt av Digipos på Facebook, Google og andre plattformer for å vise deg tilpassede digitale annonser. E-posten vil aldri gis ut eller brukes til noe annet enn disse formålene.

Velger du å melde deg av nyhetsbrevet fjernes din e-postadresse og annen tilhørende informasjon.

6. Endringer i erklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

7. Kontakt­informasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Digipos sitt personvernombud på e-post: [email protected]

Bruk av cookies på Digipos

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.

Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Generell informasjon om bruk av informasjonskapslene finner du i punktene under.

Her kan du se en oversikt over informasjonskapsler som brukes på Digipos

Slik kan du unngå informasjons­kapsler (cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på Digipos ikke fungere.

Analyse

Digipos samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på siden til analyse.

Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

Digipos AS

Org: 922844879
Frolandsveien 6
4847 Arendal
97 07 33 10
[email protected]

Enkle priser

Uten skjulte kostnader eller binding

Prøv gratis i 30 dager.

Start

299,- / mnd

R

1 Integrasjon

R

Sync Produkter

R

Sync Ordre

R

Sync Lager

R

Ubegrenset Sync

R

Support epost & chat

 

Proff

599,- / mnd

R

NYHET: MultiLokasjon PCK

R

5 Integrasjoner

R

Sync Produkter

R

Sync Ordre

R

Sync Lager

R

Ubegrenset Sync

R

Support epost & chat

Bli partner

1299,- / mnd

R

NYHET: MultiLokasjon PCK

R

10+ Integrasjoner

R

Sync Produkter

R

Sync Ordre

R

Sync Lager

R

Ubegrenset Sync

R

Telefonsupport

u

Enkelt å sette opp – Enkelt oppsett

For oss og våre kunder, er det viktig at ting bare skal funke. Derfor har vi hatt stort fokus på brukervennlighet, under hele utviklingen av konseptet. Vi lager også demonstrasjonsvideoer, slik at deg som kunde enkelt kommer i land med integrasjonen.  

u

Lav pris

Syncit har ingen etablering/installasjonskostnader, slik som våre konkurrenter. Hvorfor? Jo, nettopp på bakgrunn av at Syncit er enkelt i oppsett og at man ikke lenger trenger en utvikler til å sette opp integrasjonen. Dette gjør du enkelt selv via våre instruksjonsvideoer.  

u

Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor! Syncit har de mest avanserte systemene, til å sørge for at uvedkommende, forblir utenfor dine plattformer.  

u

Ingen bindingstid

Ingen liten skrift eller bidningstid. 

Spar tid og penger

Test oss ut! Prøv Syncit GRATIS i 30 dager.