Tjeneste­avtale – Generelle salgs­betingelser

Priser

Prisene på Syncit er oppgitt uten mva. Prisene presentert på Syncit.no er alltid uten binding utover påbegynt måned eller påbegynt time – alt ettersom hvilken prismodell man har valgt.

Prisendringer

Syncit kan endre prisene forløpende, men vil varsle minimum 2 måneder før endringene inntreffer for eksisterende kunder. Prisendringer vil varsles via e-post til hovedkontakten for Kundeforholdet.

Avtalens varighet

Alle tjenester på Syncit er løpende og tidsubegrensede abbonementer. Det vil si at avtaleperioden fortsetter å løpe til du avbryter den. Våre produkter selges ikke med binding utover perioden du alt har betalt for.

Levering

Levering er skjedd når Kunden har fått tilgang til å bruke tjenesten. Våre tjenester skal i hovedsak levers innen få minutter etter bestilling, men kan bli forsinket ved tekniske feil og lignende forhold.

Dersom forsinkelser oppstår som ikke skyldes kunden, skal kunden kompenseres for denne tilsvarende kostnaden for tjenesten i forsinkelsesperioden.

Betaling på Syncit.no

Syncit krever betaling for tjenesten fra det tidspunkt tjenesten er levert.

Dersom Kunden bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, vil Syncit reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet på det tidspunkt tjenesten er levert.

Alle tjenester faktureres forskuddsvis for 1 måned av gangen med mindre annet er avtalt. Ved tjenester som avregnes per time vil betaling skje etterskuddsvis hver måned.

Vi benytter Bambora som kortinnløser for våre tjenester.

Angrerett

Med mindre avtalen er unntatt fra angrerett, kan Kunden i forbrukerforhold angre kjøpet av tjenesten i henhold til angrerettloven. Kunden må gi Syncit melding om bruk av angreretten innen 14 dager fra fristen begynner å løpe, via e-post eller post. Ved bruk av angreretten mister man umiddelbart tilgang til tjenestene.

30 dagers prøveperiode

Syncit gir 30 dagers fri bruk av våre tjenester. 

Det trengs ikke å legge inn betalingsinformasjon / kortinformasjon i denne perioden.

Reklamasjon

Dersom det oppdages mangler ved tjenester levert av Syncit må kunden innen rimelig tid varlse om dette. Kunden mister sin rett til å påberope seg manglen dersom Syncit ikke blir varslet innen rimelig tid, eller senest 1 måned.

Oppsigelse og opphør av tjenester

Dersom kunden ønsker å si opp eller avslutte en tjeneste, gjøres dette via kontrollpanelet. Kunden vil ikke ha rett på refusjon for inneværende abbonementsperiode. 

Erstatning

Syncit holdes ikke ansvarlig for data som overføres gjennom våre API løsninger. Data oppbevares hos kundens levereandør. Syncit er kun en overføringstjeneste og ikke har derfor ingen tjeneste for lagring av data.

Personopp­lysninger

Personopplysninger blir behandlet i henhold til vår personvernserklæring.

Dersom kunden oppevarer persondata på tjenester levert av Syncit, vil Syncit fungere som en databehandler for kunden. I slike tilfeller vil tjenesten være regulert av vår databehandleravtale.

Digipos AS

Org: 922844879
Frolandsveien 6
4847 Arendal
[email protected]

Enkle priser

Uten skjulte kostnader eller binding

Prøv gratis i 30 dager.

Start

299,- / mnd

R

1 Integrasjon

R

Sync Produkter

R

Sync Ordre

R

Sync Lager

R

Ubegrenset Sync

R

Support epost & chat

 

Proff

599,- / mnd

R

NYHET: MultiLokasjon PCK

R

5 Integrasjoner

R

Sync Produkter

R

Sync Ordre

R

Sync Lager

R

Ubegrenset Sync

R

Support epost & chat

Bli partner

1299,- / mnd

R

NYHET: MultiLokasjon PCK

R

10+ Integrasjoner

R

Sync Produkter

R

Sync Ordre

R

Sync Lager

R

Ubegrenset Sync

R

Telefonsupport

u

Enkelt å sette opp – Enkelt oppsett

For oss og våre kunder, er det viktig at ting bare skal funke. Derfor har vi hatt stort fokus på brukervennlighet, under hele utviklingen av konseptet. Vi lager også demonstrasjonsvideoer, slik at deg som kunde enkelt kommer i land med integrasjonen.  

u

Lav pris

Syncit har ingen etablering/installasjonskostnader, slik som våre konkurrenter. Hvorfor? Jo, nettopp på bakgrunn av at Syncit er enkelt i oppsett og at man ikke lenger trenger en utvikler til å sette opp integrasjonen. Dette gjør du enkelt selv via våre instruksjonsvideoer.  

u

Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor! Syncit har de mest avanserte systemene, til å sørge for at uvedkommende, forblir utenfor dine plattformer.  

u

Ingen bindingstid

Ingen liten skrift eller bidningstid. 

Spar tid og penger

Test oss ut! Prøv Syncit GRATIS i 30 dager.