Slette alle varer i WooCommerce

You are here:
< Alle overskrifter

En sjelden gang må du slette alle varene dine i WooCommerce, og sende de opp på nytt fra PCKasse. Her er stegene på hvordan du gjør dette med Syncit.

  1. Slett alle varer
  2. Logg inn på din Syncit Konto
  3. Klikk på Rediger Synk
  4. Klikk på Step 6. Resync, Klikk knappen “Clear all data”

5. Send opp alle varer på nytt fra PCKasse

La nå PCK og Syncit danse sammen 🙂

Forrige SKU endring
Neste Slette ubrukte bilder fra PCK i WooCommerce
Table of Contents